table

table

park Mladen Stojanovic

park Mladen Stojanovic

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt1

slajdsajt1

Велемајстор Бранко Тадић нови брзопотезни шампион Прве лиге РС

Након завршIMG_2346еног 3. кола Прве лиге РС, одржано је брзопотезно првенство РС у шаху на коме је учешће узело 26 такмичара међу којима су и три даме. Након узбудљивих девет кола први је прошао кроз циљ велемајстор Бранко Тадић, челна табла ШК “Србац” и тиме се први пут окитио титулом брзопотезног првака Прве лиге РС. Мртву трку са њим је водио на крају другопласирани ФМ Марко Стојановић који је сакупио такође 7,5 поена из 9 одиграних партија, али са слабијим додатним критеријима. Награђено је укупно седам првопласираних на табели, а додјељене су и две посебне награде за најуспјешније даме, а то су Дајана Милићевић са одличних 4,5 поена (50% освојених поена) и Милица Попадић 3,5 (9). Награде су уручивали Владо Стојановић и Веселин Милићевић, чланови Извршног одбора ШС РС.

Резултате и комплетну статистику можете видјети овдје: РЕЗУЛТАТИ

Првенство је успјешно организовао по традицији неуморни члан ИО ШСРС Владо Стојановић, а посебна захвалност иде спонзорима првенства Веселину Милићевићу и Душану Бабићу из Билеће, члановима ШК “Херцеговац” Билећа. 

Да све буде регуларно потрудио се судија турнира Саша Косорићиз Соколца, уз помоћ Небојше Радосављевића задуженог за компјутерско паровање.

Ф О Т О

 

 

__________________________________________________________________

.

 

 

 

 

 

_________

Одговорите

You must be Пријави те се да би сте осваили коментар.