table

table

park Mladen Stojanovic

park Mladen Stojanovic

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt1

slajdsajt1

Фијаско Ковача у “Службеном гласнику”, пропао десант на печат ШСРС

Покушај Александра Ковача да Шаховски савез Републике Српске остави без печата пропао је након само 8 дана. Он је, наиме, на само њему знан начин, представљајући се као предсједник Савеза, успио да “угура” објаву у Служб»

опширније»     Comments Off on Фијаско Ковача у “Службеном гласнику”, пропао десант на печат ШСРС

Одговор Ковачу: У допису мијешате прошлост и будућност

Александар Ковач је, предстаљајући се као предсједник ШСРС, прије 14 дана, 23. јуна, предао листу захтјева в.д секретара Бранку Томићу, на шта је данас добио одговор. – И поред најбоље воље, не могу да Вам повјерујем на ријеч и »

опширније»     Comments Off on Одговор Ковачу: У допису мијешате прошлост и будућност

Младен Келечевић побједник турнира у Бањалуци

Младен Келечевић је освојио прво мјесто на двокружном рејтинг турниру “Chess challenge 4”, одржаном од 1. до 3. јула у Бањалуци. Играло се у Дому омладине, а Келечевићу су за тријумф била довољна 4½ поена из 6 партија. Друго мјесто »

опширније»     Comments Off on Младен Келечевић побједник турнира у Бањалуци

За “Словенско братство” потрошено 32.000 КМ, већином у готовини

Током три године, од 2017. до 2019. године, Шаховски савез Републике Српске је за организацију међународних дјечјих турнира “Словенско братство” добио укупно 32.000 КМ. Прве године Савезу је уплаћено 14.000 КМ, а истог дана је са р»

опширније»     Comments Off on За “Словенско братство” потрошено 32.000 КМ, већином у готовини

Ковач, прије правоснажног рјешења Основног суда, предао ЛИСТУ ЗАХТЈЕВА в.д. секретару ШСРС

Делегација у саставу Александар Ковач, који себе представља као предсједник ШСРС, Владимир Шакотић и Немања Шипка данас су у Бањалуци в.д секретару Шаховског савеза РС Бранку Томићу предали документ са више захтјева. – Иа»

опширније»     Comments Off on Ковач, прије правоснажног рјешења Основног суда, предао ЛИСТУ ЗАХТЈЕВА в.д. секретару ШСРС