table

table

park Mladen Stojanovic

park Mladen Stojanovic

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt1

slajdsajt1

Анкета: Да ли сте за почетак такмичења прије 1. јула

Министарство породице, омладине и спорта РС је од спортских савеза затражило мишљење о ставу Министарства здравља и социјалне заштите и Института за јавно здравство да се о почетку такмичарских активности може размишљати тек од 1. јула.

Као што је познато, 18. маја су у Републици Српској почеле тренажне активности спортских организација.

– С обзиром да постоји временски рок, односно обавеза појединих спортских савеза на нивоу БиХ, према међународним спортским асоцијацијама, да се изјасне о наставку или прекиду спортских такмичења, због учешћа представника БиХ на међународним такмичењима, неопходно је да нам до сриједе, 27. маја, доставите своје мишљење о ставу Министарства здравља и социјалне заштите РС и Института за јавно здравство РС да се о почетку такмичарских активности може размишљати тек од 1. јула – стоји у саопштењу упућеном, између осталог, и Шаховском савезу РС.

Шаховски савез РС позива клубове, односно њихова овлаштена лица за заступање и представљање, да до понедјељка навече на мејл Савеза (sahsavezrs@gmail.com) доставе мишљење да ли постоје услови за наставак шаховских такмичења, од којег датума и под којим условима би се она реализовала.

Коментарисање је затворено.