table

table

park Mladen Stojanovic

park Mladen Stojanovic

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt1

slajdsajt1

ШСРС успјешан организатор европског првенства у шаху за кадете

Шаховски Савез Републике Српске у кординацији са Европском шаховском унијом и Шаховском унијом БиХ, успјешно организовао шампионат Европе у убрзаном и брзопотезном шаху за кадете.

Шампионат је одржан у Бањи Врућици (општина Теслић-РС) у периоду од 14. до 19. јула 2012.

Учествовало је 206 такмичара из 19 земаља,који су се такмичили у пет дисциплина и то:  брзопотезни шах појединачно,убрзани шах појединачно,убрзани шах тимски,решавање шаховских проблема и убрзани шах по куп систему за апсолутног побједника.

Представници нашег савеза су освојили пет медаља на овом такмичењу и то: једну златну,две сребрне и две бронзе. Најуспјешнија је Сара Јаћимовић из Брода,која је освојила две медаље: златну и бронзану. Сребрни су Александар Кокотовић из Билеће и Миланка Томић из Теслића. Бронзану медаљу је освојио Славен Паштар из Мркоњић Града.

Пехаре, медаље, дипломе и пригодне награде уручили су: извршни директор Европске шаховске уније Владимир Шакотић, члан Извршног одбора Шаховског савеза РС Владо Стојановић, секретар Шаховског савеза РС Миладин Гаврић и предсједник Шаховског савеза РС Пантелија Дакић.

 

Комплет видео галерију погледајте овдје:  плеј листа

Одговорите

You must be Пријави те се да би сте осваили коментар.