table

table

park Mladen Stojanovic

park Mladen Stojanovic

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt1

slajdsajt1

Отказани и тренинзи дјеце у Српској

Све спортске манифестације и такмичења до 30. марта одржаваће се без присуства публике, саопштено је из Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

У истом периоду, како би се смањила опасност од повећања броја обољелих на корона вирус, отказују се и све спортске активности и тренинзи дјеце старости до 15 година.

Из ресорног министартва су појаснили да је ово одлучила Влада Републике Српске на четвртој телефонској сједници на којој је разматрана информација о појави новог вируса корона и предузетим активностима у Републици Српској.

Из Министарства су навели и да се отказују сва такмичења у систему школског спорта Републике Српске, те да ће нови термини такмичења бити накнадно одређени.

– Одлука је донесена из превентивних разлога, како би се спријечило евентуално ширење вируса корона – наводи се у саопштењу.

Из Министарства апелују на грађане да поступају у складу са упутствима Министарства здравља и социјалне заштите и Института за јавно здравство Републике када је ријеч о правилима дезинфекције и пооштравања провођења санитарно-хигијенских мјера с циљем спречавања појаве и ширења ове болести.

Коментарисање је затворено.